MEETING RECORDINGS
AGENDA
Time (GMT+8) Duration Topic Speaker
13:00 - 13:10 10 mins Welcome and Opening
Plenary Session
13:10 - 13:30 20 mins Lecture 1: SBRT advances in early stage NSCLC Prof. Matthias Guckenberger
Professor for Radiation Oncology, University Hospital Zurich, University of Zurich
13:30 - 14:10 40 mins Debate: Is radiotherapy a standard for oligometastasis of lung cancer treatment in real world practice? Prof. Tony Mok
Chairman, Department of Clinical Oncology, Li Shu Fan Professor of Clinical Oncology, The Chinese University of Hong Kong
Prof. Matthias Guckenberger
14:10 - 14:20 10 mins Panel Discussion: Future perspectives in incorporating radiation as multimodality treatment Prof. Matthias Guckenberger, Prof. Tony Mok and panelists
14:20 - 14:30 10 mins Break ALL
14:30 - 14:50 20 mins Lecture 2: Raise the tides in PACIFIC Dr. Victor Lee
Clinical Associate Professor, Department of Clinical Oncology, The University of Hong Kong
Contouring and RT Planning Breakout Workshop
14:50 - 16:50 ~120 mins including break cCRT in stage 3 NSCLC – Why can’t we?

  • Review contouring and RT planning pre-work

  • Discussions on RT technique, motion control, OAR dose constraints

  • Toxicities management

20 participants per group
3 case discussion, each ~ 30-40 mins
(total 6 moderators)
Clinical Trial Preceptorship
16:50 - 17:10 20 mins Lecture 3: Radiotherapy trials and tribulations Clinical Assistant Prof. Kevin L.M. Chua
Consultant, Division of Radiation Oncology,
National Cancer Centre Singapore,
Clinical Asst Professor, Duke-NUS Medical School, Singapore
17:10 - 17:30 20 mins Lecture 4: Current evidence and future directions for proton therapy in thoracic malignancies Dr. Charles B. Simone
Research Professor and Chief Medical Officer, New York Proton Center,
Member, Memorial Sloan Kettering Cancer Center
17:30 - 17:40 10 mins Panel Discussion and Closing
Speakers
Prof. Tony Mok
Chairman, Department of Clinical Oncology,
Li Shu Fan Professor of Clinical Oncology,
The Chinese University of Hong Kong
Prof. Matthias Guckenberger
Professor for Radiation Oncology,
University Hospital Zurich,
University of Zurich
Dr. Victor Lee
Clinical Associate Professor,
Department of Clinical Oncology,
The University of Hong Kong
Clinical Assistant Prof. Kevin L.M. Chua
Consultant, Division of Radiation Oncology,
National Cancer Centre Singapore, 
Clinical Asst Professor,
Duke-NUS Medical School, Singapore
Dr. Charles B. Simone
Research Professor and Chief Medical Officer, New York Proton Center
Member, Memorial Sloan Kettering Cancer Center
Scientific Committee
Dr. Oscar Chan
Head of Oncology,
Hong Kong Integrated Oncology Centre,
President,
Hong Kong Stereotactic Body Radiation Therapy Study Group
Dr. Victor Lee
Clinical Associate Professor,
Department of Clinical Oncology,
The University of Hong Kong
Dr. Chiang Chi Leung
Clinical Assistant Professor,
Department of Clinical Oncology,
The University of Hong Kong
Dr. Jonathan Nyaw​
Associate Consultant,
Department of Clinical Oncology,
Tuen Mun Hospital
Dr. Michael Kam
Associate Consultant,
Department of Clinical Oncology,
Pamela Youde Nethersole Eastern Hospital
Dr. Fiona Lim
Consultant,
Department of Oncology,
Princess Margaret Hospital
Dr. Mui Wing Ho
Associate Consultant,
Department of Clinical Oncology,
Tuen Mun Hospital